2 Şubat 2011 Çarşamba

BEYAZ SAÇLARA STOP GREY LE VEDA;

Keramine H STOPGREY Losyon , uzun süren araştırmalar neticesinde , saç bakım teknolojisinde yenilikçi bir bakış açısıyla geliştirilen bir üründür. Heşreyden önce saç boyası değildir. Çünkü bugüne kadarki çözüm hep beyazlayan saçı boyamak olmuştur ama ortaya çıkan zorluk, saçın doğal renginin tutmaması ve genelde hep daha koyu ve dikkat çekici, doğal olmayan renklerdir. STOPGREY tümüyle saçın köküne inerek , doğal renk üretimini sağlayan pigmentleri harekete geçirmekte , böylece daha önce saçın doğal rengi neyse tekrar üretilmesini ve saçı eskiye döndürmesini sağlamaktadır. Boya olmadığı için Kurşun ve içeriklerini barındırmayan STOPGREY bu sayede sağlığınıza da zarar vermemektedir.

STOPGREY melanin yerine, saçınızı yavaş yavaş doğal rengine dönüştürecek pigmenti saç gövdesine günden güne yükler. STOPGREY'i beyazlamış saçın bulunduğu bölgeye uygulayarak kullanabilirsiniz.



1 yorum:

  1. ‘EYVAH , SAÇLARIM BEYAZLAŞIYOR’ DİYENLER FLASH HABER
    ‘Eyvah, saçım beyazlaşıyor!’ diyenlere müjde…

    Avrupanın 1 numaralı Saçlardaki Beyazları Yok Edici ürünü STOPGREY artık Türkiye’de..

    STOPGREY Avrupa’nın en saygın ve en köklü üniversitelerinden olan FERRARA ÜNİVERSİTESİ tarafından Etkinliği ve Güvenirliliği kanıtlanmıştır. Saçların adeta gençlik iksiri olan STOPGREY saçın kaybettiği melanin pigmentlerine benzer bir pigmenti saç gövdesine yükleyerek saçın doğal rengine kavuşmasını sağlar.

    STOPGREY herhangi bir renkteki saç üzerine titizlikle ve kademeli olarak etkisini göstermektedir. Açık renkten koyu renge bir dönüşüm sağlamaktadır. Losyon tek bir uygulama ile saç rengini değiştirmemektedir, değişim ani değildir. STOPGREY saça zarar vermeden değişimi günden güne doğal olarak sağlar.

    StopGrey kullanıma hazır ve kullanımı kolay bir losyondur. Herhangi bir saç losyonu gibi her sabah temiz ve kuru saça uygulanmaktadır. 3 veya 4 haftadan sonra istenilen renk tonuna ulaşılmasını sağlamaktadır. Elde edilen sonucu korumak için losyonun haftada 2 ya da 3 kez uygulanması yeterlidir.

    Avrupa Birliği Sağlık Normlarına uygun olup Sağlık Bakanlığı bilgisi dahilinde Türkiye’de tüm eczanelerde satışa sunulmuştur.

    StopGrey Hakkında geniş bilgiye ulaşmak için www.sacimiseviyorum.com internet sitesi ziyaret edilebilir.
    Bizler saç rengini kaybetmesini beyazlamak olarak tanımlarız. Oysa saç beyazlamaz ya da ağarmaz. Sadece rengini, pigmentlerini kaybeder. Yaşla birlikte saç telinin ortasındaki tabaka artık daha fazla pigment üretemez olur. Saç renksiz hava kabarcıklarıyla dolar; renksiz bir hal alır. Ancak genellikle bu teller az sayıda da olsa renkli saçlarla karıştıkları için gümüşi bir hal alır. Saçların beyazlama yaşı saçı etkileyen pek çok diğer faktör gibi genetik özelliklerle ilgilidir. Bazı insanların saçları erken yaşlarda beyazlarken kimilerinin ileri yaşlarda sayılı beyaz saçı olur. Şok ya da ağır stres nedeniyle de kısa zaman içinde saçlar rengini kaybedebilir.

    YanıtlaSil